LeoniGoudkuil.nlPresenteren & Hosting

Presenteren & Hosting

Presenteren of een (online)evenement hosten?
Dat doe ik met veel plezier.

 

Het gehele jaar 2020 ben ik hier zelfs voor in training geweest bij de &C Academy, waar ik les kreeg van Chantal Janzen zelf! Mede hierdoor ben ik nog beter in staat om mooie, professionele video en live presentaties neer te zetten.

Samen met een cameraman/vrouw kom ik hier dan ook graag voor bij jouw langs om een mooie video te produceren. Compleet met teksten, interviews en voice-overs; volledig in overleg, naar jouw wensen en ideeën natuurlijk.  Zo maken wij samen een unieke video op maat die je tijdloos in kunt zetten op alle kanalen en uitingen.

Heb je zelf al een (video)concept bedacht waar je enkel nog presentatie bij nodig hebt? Ook hier voor ben ik te boeken.

Tegenwoordig is er ook steeds meer vraag naar ‘Live content’. Je kunt ‘live gaan’ via jouw social media kanalen als bijvoorbeeld Facebook, Youtube of Instagram. Op deze manier kan je jouw volgers een uniek kijkje geven in het gene wat je doet op een event bijvoorbeeld. In deze tijd je volledige event Live of online uitzenden kan veel uitkomst bieden. Het is natuurlijk het leukste als deze begeleid worden met tekst en uitleg. Ik denk graag mee over het online vertalen van jouw event of bijeenkomst, natuurlijk kan ik ook enkel de presentatie verzorgen, net waar jouw wens naar uitgaat.

Ben je opzoek bent naar een presentatrice of host voor jouw evenement? Iemand die met veel energie en enthousiasme alles aan elkaar praat? Ook dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik heb ruime ervaring met het live hosten van verschillende events en kom met veel plezier ook bij jou langs.

Voor een vrijblijvend gesprek, prijzen en mogelijkheden; stuur mij een mailtje op leoni@leonigoudkuil.nl