LeoniGoudkuil.nlWie is Leoni?

Een spreekbeurt of presentatie geven? Daar draaide ik vroeger m’n had al niet voor om!

 

Waar de meeste klasgenootjes al weken van te voren de zenuwen kregen, maakte mijn hart een sprongetje als ik aan de beurt was om voor de klas te staan!

Zingen, acteren, modellenwerk en presenteren, allemaal vond ik het te gek!

Maar hoe ga je daar je beroep van maken als je later groot bent? Gelukkig kreeg ik vrij snel verschillende kansen om ervaring op te doen als presentatrice. Je bent jong en je wilt wat, dus pak je alles aan. Zo maakte ik onder andere mijn presenteer debuut bij Autoweek en Flabber.nl
Toen later het vloggen steeds populairder werd, besloot ik mij vooral hier op te richten.

Met vloggen heb je alles (letterlijk) zelf in de hand en je kunt camera-ervaring opdoen, zoveel je wilt.

Dus ik begon dagelijks met vloggen en weekelijks kon je op mijn YouTube kanaal een ‘Hoi! Tof dat je weer kijkt!’ vlog van mij vinden. Dit was ontzettend leuk en leerzaam om te doen! Zo’n twee jaar lang was het bijna ondenkbaar dat ik ergens zonder camera naar toeging. Maar van het één kwam het ander en mijn weekvlog, maakte langzaam plaats voor vlogs voor opdrachtgevers.

Ook had ik natuurlijk al redelijk wat ervaring als camerapresentatrice en host op feesten en evenementen. Alles bij elkaar een mooie

combinatie waar je alle kanten mee op kunt.

En omdat je als vlogger ook handig moet zijn in het ontwikkelen van verschillende soorten content en de omgang met social media aardig onder de knie moet hebben, heb ik hier in ook de nodige skills ontwikkeld.
Opvallen in de online jungle is niet voor iedereen van zelf sprekend, maar daar heb ik ondertussen mijn weg in gevonden. En zo vinden veel mensen ook hier in hun weg naar mij. Ik heb een aantal vaste klanten die ik maandelijks ondersteun met nieuwe content social media strategieën.

Stilzitten is, zoals je ziet, niet mijn ding.

Daarom probeer ik mij op alle facetten van mijn vak steeds meer te ontwikkelen. Het gehele jaar 2020 ben ik (uit ruim 350 aanmeldingen) geselecteerd als 1 van de 5 presentatoren op de &C Academy. Een jaartraject waarin ik mijzelf onder begeleiding van o.a. Chantal Janzen zelf, steeds meer mag ontwikkelen tot een volwaardige presentatrice. Maar hier leren we ons ook verbeteren als ondernemer en er liggen mooie kansen voor ons netwerk.

 

 

Chantal is te gek! Ze neemt echt de tijd voor ons.
Ze weet waar we mee bezig zijn en hoe ze ons de juiste handvaatjes kan geven om te groeien in ons vak.

Verder volg ik regelmatig verschillende trainingen en cursussen.

En ik werk met en voor fijne klanten en opdrachtgevers. Zo doe ik dagelijks nieuwe (werk)ervaring op. En blijf ik mijzelf en LeoniGoudkuil.nl altijd uitdagen om mijn persoonlijkheid en creativiteit op de beste manier in te zetten, voor het juiste resultaat!