LeoniGoudkuil.nl

Instagram

GRASKAAS!!!

Ja lieve mensen! Ze is er weer! De aller lekkerste, zachtste, romigste kaas die je je maar kan bedenken; het is weer tijd voor GRASKAAS!

Dus ga naar de boer, een boerderijwinkel of kaasspeciaalzaak en haal daar zo’n lekker groot stuk graskaas! Opzoek naar een verkooppunt? Check @boerderijzuivel.nl !

Tenzij je er niet van houdt natuurlijk 🤔… al is dat bijna onmogelijk 😂! Wat is jouw favoriete kaas?? Let me know!#graskaas #cumlaudekaas #kaasvandeboerderij #boerenkaas #tipicaldutch #dutchcheese #cheeselover #kaasmeisje #frauantje #boerderijzuivel
...

217 15

GOEDEMORGEN LIEVE MENSEN!

Het zonnetje komt eindelijk echt even door en het lijkt verdorie wel zomer te worden! Ik heb er zin in!

Op de een of andere manier begin ik mijn maandag vandaag met heel veel energie! Het zonnetje zal daar wel bij helpen denk ik ☀️🤩!

Hoe gaat het met jou? Heb je een fijn weekend gehad? Nog wat leuks op de planning deze week? Let me know!

Maak er een mooie week van ❤️!#maandag #happymood #blijei #zinin #vlogger #presenteren #headintheclouds #watgajijdoen #zininzomer #buitenmens #lekkernaarbuiten

📸by @janverheul
...

160 13

MAMA!

Fijne Moederdag mam! Dankjewel voor wie je bent en voor wat je allemaal voor ons doet! Dankjewel dat jouw deur altijd voor ons open staat en dat je er altijd weer wat gezelligs van maakt 😘!

Het leven zonder papa zal nooit echt wennen… en dat hoeft misschien ook wel niet… maar wat ben ik trots op hoe jij jouw eigen leven nu leeft!
Met de lieve mensen die je om je heen hebt, maar ook als je even alleen bent, weet je toch altijd het positieve in alles te zien!
Ik bewonder je kracht en doorzettingsvermogen hierin enorm!

Fijne Moederdag mam, je bent de beste 😘❤️!#moederdag #bestemama #mothersday #moeder #mama #zonderpapa #supermam #bloemen #bestmomintheworld #trotsopjou
...

149 19

WAAR BLIJFT DE ZON?!

We kunnen vast allemaal wel weer een beetje vitamine D gebruiken…! Toen wij op Tenerife zaten, hadden jullie ook een weekje zon… maar daar moesten we het dan ook weer mee doen 😱!

Je hebt mij niet snel chagrijnig maar dit weer doet aardig z’n best om het zo ver te krijgen…! Dus even een zonnig vakantie-kiekje!

Kijk jij ook zo uit naar de mooie zonnige ☀️☀️☀️ dagen?#sun #weneedsun #zonnigedag #tenerife #springisintheair #lentezon #natureisourplayground #lekkernaarbuiten #regen
...

148 4

DEZE MENSEN 🤩!

Een weekje op bezoek bij @robinsurfs ! Opzoek naar de zon op Tenerife (dat mislukt nog een beetje 🤔)! En gewoon even een paar dagen met elkaar op pad!

Echt een lekker weekje met jullie @lonnekeee @gijs.redbeard @peet.van.gils en Chris zonder insta 😜!#vakantie #tenerife #elteide #visittenerife #friends #friends4life #ntb
...

160 5

SAY CHEESE!!!

De @cumlaudeawards zijn in volle gang! Deze week ben ik weer op pad met @janverheul om de award winnaars te verrassen!

Dus wie weet, komen we deze week wel bij jou langs!#cumlaudeawards #lekkerstekaas #cheeseislife #kaasmeisje #boerderijzuivel #trotsopdeboer
...

238 10

KEN JE DAT?

Dat je zoveel dingen door elkaar en tegelijk wilt doen dat je hoofd een soort op “ruis” gaat?

Ik vertik het altijd om stress te ervaren omdat alles wat ik doe en wil doen, gewoon altijd zo leuk is 🤩! Alleen plannen en keuzes maken, ja, daar ben ik dan dus weer niet zo goed in 🤔! **RUIS**

Heeft iemand een paar extra uren in de dag en een paar extra dagen in de week voor mij over?! Dat zou lekker zijn soms! Want man, wat komen er weer te gekke dingen aan!

Het enige wat ik niet kan gebruiken is die ‘ruis’ in m’n hoofd… dus blijven adem halen, durven keuzes te maken en vooral genieten van alles wat er mogelijk is 🤩!

Hoe houd jij jouw hoofd rustig in een drukke periode? Alle tips zijn welkom 😜!#rustinjehoofd #droombaan #vlogger #presenteren #liefdevoormijnwerk #alleenmaarleukedingen #houdjehoofdkoel #cumlaudekaas #kaasmeisje #kaasvideo #kaasvlogs #workworkwork
📸by @janverheul van @vrhlcc
...

192 3

EEN JEANS ZONDER ZAKKEN!?

Vrouwen kleding is niet gemaakt voor praktische dingen en mannen dragen natuurlijk nooit een jurk…! Maar is dat echt zo??!
En waarom dan?

In de laatste aflevering van ‘Vrouwenzaken?!’ gaan @naomilouize en ik weer opzoek naar heel veel antwoorden! We praten onder anderen met @rikkertvanhuisstede en sturen onze mannen de Albert Cuijp op in een sexy outfitje 🤩!

Deze aflevering is weer de perfecte combi van heel veel lol en leerzame feitjes! En natuurlijk krijg je te zien hoe @diegogonzalezclark @luukdresen en @elindoavastia shinen op de Albert Cuijp!

Check de link bio voor de laatste Vrouwenzaken?! van dit seizoen!#vrouwenzaken #manindress #kledinginspiratie #genderneutraal #fashionlovers #vrouwenkleding #jurkvooriedereen #damesmode #mannenjurk
...

55 2

WAT WEET JIJ VAN ANTICONCEPTIE?!

Nou, ook daar wist ik dus geen bal vanaf heh 😂! In deze nieuwe aflevering van ‘Vrouwenzaken?!’ gaan we op onderzoek uit!

We spreken met @ingvil.marcella.zita die ons meer verteld over alle verschillende anticonceptie die er is! En we hebben een super interessant interview met Stephanie page die al jaren onderzoek doet naar de mannenpil!

Ook onze mannen worden weer flink aan de tand gevoeld! Kortom weer een hele interessante aflevering! Check dus het kanaal van @elindoavastia of de link in mijn bio voor deze toffe aflevering!

Veel kijkplezier lieve mensen!#vrouwenzaken #anticonceptie #mannenpil #programma #vrouwending #birthcontrol #depil #hormonen
...

51 11

EEN WATTES??!!

Lieve mensen, er staat weer een aflevering ‘Vrouwenzaken?!’ Voor jullie klaar op het kanaal van @elindoavastia (link ook in bio)!

Een aflevering waarin ik weer van alles geleerd heb waaronder een aantal worden waar ik nog nooit van had gehoord terwijl deze woorden voor @naomilouize zo’n beetje dagelijkse kost zijn 😜!

Onze make-up aflevering is weer een leuke en waardevolle aflevering over verschillen en overeenkomsten waar natuurlijk @diegogonzalezclark , @luukdresen en @elindoavastia weer behoorde aan de tand gevoeld worden en zelf ook aan de slag moeten met make-up!

Check this out 😉🤩!#makeupparty #genderneutral #manenvrouw #vrouwenzaken #vrouwending #mensworld #vrouwen #presenteren #youtubeseries #makeup #chantaljanzen
...

46 8

WAT GEBEURT ER IN JE LIJF?!

Als ik heel eerlijk ben weet ik dat dus zelf ook niet… althans wíst! Want het maken van dit programma heeft mij zoveel geleerd!

Ik zie er wel uit als een vrouw, maar vrouwelijke dingen zijn zelden mijn specialiteit! Dus met ons programma “Vrouwenzaken” viel er nog een hoop te behalen voor mij!

Wil je ook meer weten over je eigen lijf of wil je weten waarom jouw partner bijvoorbeeld zo prikkelbaar is in een bepaalde periode van de maand? Of wil je gewoon een leuke demo van onze mannen die menstruatiekrampen ervaren die ik zelf ook niet ken 🤔?!

Onze eerste aflevering geeft je een hoop antwoorden op vragen waarvan je zelf niet eens wist dat je ze had 😉!

Hij staat NU online op het YouTube kanaal van @elindoavastia !!

Veel plezier met kijken lieve mensen!#vrouwenzaken #vrouwzijn #presenteren #onderzoeken #maandelijksfeestje #ongemak #dreamteam #andctalent #andctalentacademy #chantaljanzen
...

86 6

VROUWENZAKEN?!

Het is alweer twee jaar geleden dat @chantaljanzen.official ons samen bracht in haar @andctalent academy! Hoe ze 5 zo totaal verschillende mensen wist uit te zoeken als haar presentatie-talenten is mij nog steeds een raadsel! Maar WAT EEN TEAM is dit 🤩💛!!!

Het was niet altijd gemakkelijk en het heeft ons heel veel meer tijd en moeite gekost dan we hadden durven hopen… maar het resultaat mag er zijn!

Ons programma ‘Vrouwenzaken?!’ is een feit! En morgen komt de aller eerste aflevering online op het kanaal van @elindoavastia ! Ik ben zo onwijs benieuwd wat jullie er van vinden!

Wij zijn er best wel trots op en ik ben ook echt mega trots op deze lieve, getalenteerde mensen waar ik dit programma mee heb mogen maken! Wat heb ik een hoop van jullie geleerd de afgelopen jaren!

En ondanks onze grote verschillen zou ik zo weer, met heel veel liefde en iets meer kennis dan de vorige keer 😜, een programma met jullie maken!

Morgen gaat de eerste Vrouwenzaken-aflevering dus live en natuurlijk zijn we onwijs benieuwd wat jij er van vindt! Laat je het ons weten?! Heel veel kijkplezier ❤️💪🏼!#andctalent #andctalentacademy #presenteren #programmamaker #vrouwenzaken #diversiteit #chantaljanzen #talent #tvtalent #alleskunners #trots
...

70 22